Στo Βόλο Μαγνησίας βρέθηκε την Κυριακή 12-12-2016, ο  Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κων/νος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ, στο πλαίσιο επίσκεψής του, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο την γνωριμία, την ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων γύρω από την αστυνομική πραγματικότητα, όπως αυτή διαμορφώνεται από τις νέες συνθήκες.

Ο Αρχηγός συνοδευόταν από τον Γενικό Επιθεωρητή Β. Ελλάδος, Αντιστράτηγο Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ, καθώς και από τον  Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο Δημήτριο ΚΟΤΣΙΑΦΤΗ.

Επισκέφτηκαν την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, όπου τους υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής της, Ταξίαρχος Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ, Διοικούντες Αξιωματικοί Τμημάτων και Υπηρεσιών καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό αυτών.
Η Τοπική μας συναντήθηκε με τον κ. Αρχηγό. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα. Συζητήθηκαν δράσεις που πραγματοποιήσαμε, οι οποίες προάγουν το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και ο  οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε, όσο και για τις μελλοντικές, δηλώνοντας υποστηρικτής και αρωγός κατά το μέτρο του δυνατού, των προσπαθειών μας.
Ως αναμνηστικό του παραδόθηκε μία (1) εικόνα, απεικονίζοντας τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, με το λογότυπο της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών καθώς και άλλα αναμνηστικά με τις ομορφιές του Νομού μας. Παράδοση ανάλογων αναμνηστικών πραγματοποιήθηκε και στη λοιπή Φυσική ηγεσία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.