ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 Πέρασαν 30 χρόνια, από την ίδρυση της Τοπικής Διοίκησης Χανίων (Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ)  της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Αυτό το έτος όλες μας οι εκδηλώσεις θα έχουν σημείο αναφοράς την επέτειο αυτή.

Τρεις δεκαετίες  Ι.Ρ.Α. ΧΑΝΙΩΝ  με  τεράστια προσφορά  στο  Ελληνικό Εθνικό Τμήμα που απορρέει από τις σημαντικές κοινωνικές & πολιτιστικές δραστηριότητες της ,αλλά και την σημαντική θέση που κατέχει σύμφωνα με και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει από αυτό.

Από μια διοργάνωση ημέρα γιορτής για τον χανιώτικο αθλητισμό το  5ο φιλανθρωπικό «Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης», που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης – περιφερειακή ενότητα Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά με τη συμμετοχή (35) τριάντα πέντε ερασιτεχνικών ομάδων καλαθοσφαίρισης του νομού Χανίων με σκοπό την αλληλεγγύη , την διασκέδαση και παράλληλα ως κύριο στόχο να συγκεντρωθούν  τρόφιμα και χρήματα , προκειμένου να βοηθήσουμε, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δεν θα μπορούσε να λείπει η Τοπική Διοίκηση  Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α ΧΑΝΙΩΝ), η οποία με την ενεργή συμμετοχή της , αλλά και την ομάδα  καλαθοσφαίρισής της  .έδωσε για άλλη μια φορά  το στίγμα  του Servo per Amikeco  αποσπώντας τα ευμενή σχόλια  των πολιτών.

Στα πλαίσια του τουρνουά το οποίο διεξήχθη για 5η συνεχόμενη χρονιά και ξεκίνησε την  27-03-2016 και έληξε το Σαββάτου 23 Απρίλη στο γήπεδο του Ταυρωνίτη του Δήμου Πλατανιά  Χανίων και την Κυριακή 24 Απριλίου στο γήπεδο του Κλαδισού Χανίων, οι ομάδες πρόσφεραν τρόφιμα και ρούχα που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες, ενώ  χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από χορηγίες θα δοθεί στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου, στα  ΚΗΦΑΑΜΕΑ, καθώς και στο 2ο και 3ο Ειδικό Σχολείο Χανίων. Στα πλαίσια του τουρνουά   πραγματοποιήθηκε  αγώνας επίδειξης με ομάδα απ’ την Αθήνα καθώς και αγώνας αλληλεπίδρασης ατόμων με ειδικές ανάγκες (τύπου μπασκιν). Στην κορύφωση των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε  η βράβευση του μεγάλου Έλληνα καλαθοσφαιριστή Νίκου Γκάλη ο οποίος ήταν επίτιμος καλεσμένος.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων σε μια σεμνή τελετή τίμησε με επαίνους τους παίκτες της ομάδας μας ΓΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗ Νικόλαο ,ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗ Νικόλαο, ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ Δημήτριο, ΛΙΑΚΟ Γεώργιο, ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ Ευτύχιο, ΜΟΥΣΙΑΡΗ Γεώργιο, ΜΠΑΝΤΣΗ Βασίλειο, ΝΕΟΝΑΚΗ Εμμανουήλ ΠΑΡΤΣΑΚΟΥΛΑΚΗ Αργύριο,  ΤΣΑΠΑΡΙΔΗ Πρόδρομο , ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ Αθανάσιο ,για την συμμετοχή τους αυτή που για την ιστορία αναφέρουμε ότι τερμάτισε σε πολύ καλή θέση, στην 8η όγδοη, σε αγώνες που ήταν νοκ άουτ. Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στα παιδιά που τίμησαν την Ι.Ρ.Α. αλλά και την Ελληνική Αστυνομία γενικότερα.

Τέλος ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης – περιφερειακή ενότητα Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν τους παίκτες της ομάδας μας  για την ευγενική τους πρωτοβουλία και προσφορά.

 SERVO PER AMIKECO

 «Υπηρετώ δια της φιλίας»

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

    Ο  Πρόεδρος                                                                                                                         Η Γενική Γραμματέας

    Περράκης  Ιωάννης                                                                                                       Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη

 

Προς:                                                     

 Α) ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ -ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΝΕΑ ΤΗΣ ΙΡΑ”

Β) ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ‘ΔΥΝΑΜΗ”

Γ) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  Δ.Ε.Α.

Δ) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ι.Ρ.Α.  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

11140352_1010366279017890_4245060016173462317_n

?????????????

20160509_205114 20160509_205216 20160509_205340 20160509_205553

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.