Πασχαλινό bazaar  με χειροποίητες δημιουργίες (λαμπάδες, κ.α) για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών με την συνεργασία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, υπό την αιγίδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας,  στην αίθουσα εκδηλώσεων της. Τα χρήματα από το bazaar διατεθηκαν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Βολου στην πρόεδρο κα ΙΩΆΝΝΟΥ Σοφια.

   Επιπλέον προσφέρθηκε από τον συμπολίτη μας κ. ΤΣΙΜΆ το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ στο σύλλογο Καρκινοπαθών Βολου.

   Μια εθελοντική πρωτοβουλία των αστυνομικών που στον ελεύθερο χρόνο τους έφτιαξαν αυτές τις δημιουργίες και τις πρόσφεραν στον κόσμο, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα σημαντικό σκοπό. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νόμου Μαγνησίας και τον σύλλογο καρκίνοπαθών στο Διευθυντή της Δ. Α. Μαγνησίας Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ Βασίλειο και τους Υποδιευθυντες, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΑΛΕΞΑΚΗ Μιλτιάδη  και Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ Αθανασιο. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μας τίμησαν με την επίσκεψη τους τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Προμηθέας και  Ατομα από την Ελληνική Εταιρία νόσου Αλτσχάϊμερ & συγγενών διαταραχών Βόλου – Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Αλτσχάϊμερ Βόλου

Οι Αστυνομικοί που συμμετείχαν στο δημιουργικό κομμάτι του πασχαλινού bazaar είναι: Ελένη Βήκα, Ευαγγελία Τσέτσου, Χρύσα Παπαποστόλου, Ζωή Ζήνδρου, Δέσποινα Κάλλιαρη, Μαρίνα Κωτσάκη, Χριστίνα Ματζιούρα, Ειρήνη Στάθη, Δήμητρα Δημοπούλου, Βάσω Χατζηπλή, Δέσποινα Κυριάζη, Ιωάννα Κοσμά και Σωτήρης Τοψακης.

   Ο Πρόεδρος Τ.Δ. ΔΕΑ Μαγνησίας                            Ο Πρόεδρος Ε.Α.Υ.Μ 

        Στέφανος Καρκάλης                                           Ανάργυρος Διχτάς

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.