ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Η Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, επισκέφτηκε την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων. Αρχικά συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη κα ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ Δωροθέα και εν συνεχεία με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. ΚΟΠΑΝΑ Αργύριο ενημερώνοντάς τους, για την σκοπούς και επιδιώξεις της ένωσης μας, την προβολή του έργου της αστυνομίας, την συνεργασία με άλλες κοινωνικές ομάδες, την προώθηση του εθελοντισμού, την φιλανθρωπική ευαισθησία και την τουριστική προβολή του τόπου μας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. ΚΟΠΑΝΑ Αργύριο στα πλαίσια της συζήτησης μας, δήλωσε : «Η προστασία της ζωής, της ακεραιότητας, της περιουσίας του πολίτη και γενικότερα η διασφάλιση της δημόσιας τάξης και αρμονίας, είναι ένα ύψιστο λειτούργημα, που επιτελείται με επιτυχία και αποτελεσματικότητα από την Ελληνική Αστυνομία. Πέρα από αυτό, το Τοπικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών δίνει μία άλλη διάσταση ενισχύοντας το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας με δράσεις κοινωνικές, φιλανθρωπικές, εθελοντισμού. Προς αυτή την κατεύθυνση η συνεργασία και η συνέργεια με την Περιφέρειας Θεσσαλίας θεωρείται δεδομένη».
Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει το έργο μας.
                                     SERVOPERAMIKECO
                                      (Υπηρετώ διά της Φιλίας)
        Ο  Πρόεδρος                                                          Ο Γραμματέας

         ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                            ΠΑΓΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.