ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 179 Τ.Κ. 38 221 ΒΟΛΟΣ-ΤΗΛ. 24210 26111
email: ipavolos@yahoo.gr   FACEBOOK IPA Magnesia

Βόλος 26-6-2014

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
       Την Δευτέρα (23-06-2014) πραγματοποιήθηκε συνάντηση, με συναδέλφους μέλη τηςΔιεθνής Ένωσης Αστυνομικών από την  Τ.Δ. Πάφου Κύπρου, οι οποίοι επισκέφτηκαν την περιοχή μας, μαζί με μέλη των οικογενειών τους.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης μας, παρουσία του προέδρου και γραμματέα της Τοπικής μας και του γραμματέα της Τ.Δ. Πάφου κ. ΖΗΝΩΝΑ ΨΑΘΙΤΗ και μελών αυτής, ανταλλάξαμε απόψεις και συζητήσαμε θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Την Τρίτη (24-06-2014), πρωινές ώρες, κατά την περιήγησή τους σε χωριά του Πηλίου, επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών,
όπου τους υποδέχτηκε ο διοικητής του, Αστυνόμος Α’ κ. ΒΑΛΚΑΝΙΩΤΗΣ Ηλίας και τους ενημέρωσε για την περιοχή και τα αξιοθέατα που θα μπορούσαν να επισκεφτούν. Βραδινές ώρες της ιδίας ημέρας παρακολουθήσαμε από κοινού, τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στην Βραζιλία με αντίπαλο την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού και πανηγυρίσαμε την πρόκριση της στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ. Πριν από το τέλος της όμορφης συνάντησης και γνωριμία  μας, ανταλλάξαμε αναμνηστικά και εκδηλώσαμε αμφότεροι, την επιθυμία μας για επικοινωνία και συνεργασία στο  άμεσο μέλλον.
Την Τετάρτη (25-06-2014) αποχώρησαν από την περιοχή μας, με τις ευχές μας για καλό ταξίδι και  ευχάριστη διαμονή στις περιοχές της Ελλάδος που θα επισκεπτόταν, πριν την επιστροφή τους στην Κύπρο.
Παρακαλούμε το Εθνικό Τμήμα και την Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης για την δημοσίευση του στα περιοδικά, μαζί με το φωτογραφικό υλικό που αποστέλλεται συνημμένο.
SERVOPERAMIKECO
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
 
              Ο  Πρόεδρος                        Ο Γραμματέας
 

              ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                  ΠΑΓΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.