ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
   ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
   28ηςΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 179 Τ.Κ. 38 221 ΒΟΛΟΣ-ΤΗΛ. 24210 26111
E-MAIL: ipavolos@yahoo.gr  
 FACEBOOK: ipamagnesia
                   https://sites.google.com/site/ipavolos/home                                                       http://ipamagnesia.blogspot.gr/                                                                                                     
                                          Βόλος 10 Ιανουαρίου 2014


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΘΕΜΑ: «Βιβλίο οδηγός ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2014».
                 Από την Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης μας εστάλη το νέο βιβλίο –οδηγός «ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2014», για μαθητές που πρόκειται να δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις, με λεπτομερείς αναφορές για όλες τις σχολές και τις περσινές βάσεις επιτυχίας.  Το Βιβλίο αυτό είναι συνέχεια της πετυχημένης έκδοσης του έτους που μας πέρασε κι το οποίο έγινε αποδεκτό με ενθουσιασμό στις οικογένειες των μελών μας και απέσπασε τα θετικά σχόλια για την βοήθεια που προσέφερε σε αυτούς και στα παιδιά τους.  Ήδη έχει διατεθεί σε μέλος μας και οποιοσδήποτε άλλο μέλος επιθυμεί να το προμηθευτεί παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας.  Επειδή είναι ένα βιβλίο, θα διατεθεί ως δανειστικό, προκειμένου θα εξυπηρετηθούν όλα τα μέλη μας.
                    Εκ μέρους των μελών μας, ευχαριστούμε θερμά την Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης για την δωρεάν αποστολή  του βιβλίου στην Τοπική μας  και η προσφορά τους αυτή είναι άξια συγχαρητηρίων.
                       Επιπρόσθετα την παρακαλούμε, εφόσον έχει τη δυνατότητα να μας αποστείλει ακόμα ένα βιβλίογια την καλύτερη  και αμεσότερη εξυπηρέτηση των μελών .       
SERVOPERAMIKECO
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
              Ο  Πρόεδρος                                      Ο Γραμματέας
          ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                               ΠΑΓΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

           (τηλ επικ. 6937080150)                                                        (τηλ. επικ. 6980489990)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.