Ναϊδριο εις τιμήν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, Προστάτου της ΕΛ.ΑΣ., θεμελιώθηκε σήμερα από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στον προαύλιο χώρο του νέου Αστυνομικού Μεγάρου της Μαγνησίας. Στον Αγιασμό της θεμελιώσεως παρέστησαν ο Αστυνομικός Δ/ντής Μαγνησίας κ. Ιωάννης Τόλιας, Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, άνδρες και γυναίκες της υπηρεσίας, καθώς και ο ευεργέτης της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας κ. Χαράλαμπος Τσιμάς.
Μετά την ακολουθία του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε τον Δ/ντή και το προσωπικό για την Θεοφιλή πρωτοβουλία της ανέγερσης του Ναϊδρίου προς τιμήν του Αγίου Αρτεμίου, γεγονός που καταδεικνύει την ευλάβεια και την πίστη τους. Ο κ. Ιγνάτιος επεσήμανε την αρχαία παράδοση του τόπου μας, ο λαός μας, στις επιμέρους εκφάνσεις και λεπτομέρειες των έργων του, να επιζητεί την προστασία των Αγίων του και να θέτει την ζωή του κάτω από την σκέπη τους.
Από την μεριά του, ο Αστυνομικός Δ/ντής κ. Τόλιας τόνισε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη των Αστυνομικών στο πρόσωπο του Αγίου Αρτεμίου, ενώ βεβαίωσε ότι ο μικρός Ναός του θα είναι τόπος προσευχής και ανανέωσης δυνάμεων για όλους, προκειμένου ν’ αντεπεξέρχονται με επιτυχία στο υψηλό καθήκον που τους ανέθεσε η Πολιτεία και η Κοινωνία. Ευχαρίστησε, τέλος, τους δωρητές και όλους όσοι συνέβαλαν, με τον τρόπο τους, στην υλοποίηση και αυτού του έργου, μετά την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου, που κοσμεί την περιοχή.
Οι εργασίες ανεγέρσεως του Ναϊδρίου θα ολοκληρωθούν σε διάστημα ενός, περίπου, μηνός και θα ακολουθήσει η τελετή των Θυρανοιξίων του από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ιγνάτιο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.