Για μια ακόμη χρονιά, πέμπτη στη σειρά, η τοπική μας διοίκηση έλαβε μέρος στο Let’s do it! GREECE, την πανελλήνια, ταυτόχρονη εκδήλωση καθαρισμού των πόλεων.

Φέτος επιλέξαμε να καθαρίσουμε το λόφο «Πεύκα», που βρίσκεται στα πανέμορφα  Κανάλια του Δήμου Μουζακίου, όπου προηγουμένως συμπολίτες μας πέταξαν τα σκουπίδια τους σκορπώντας ασχήμια σε ένα τόπο όπου η φύση απλόχερα έδωσε ομορφιά. Έτσι, συγκεντρωθήκαμε το πρωί της Κυριακής 24 Απριλίου και ξεκινήσαμε αμέσως τον καθαρισμό του χώρου από τα σκουπίδια. Συνολικά συγκεντρώθηκαν περισσότερες από δέκα σακούλες απορριμμάτων, με κυρίαρχα πλαστικές και χάρτινες συσκευασίες και πλαστικά μπουκάλια. Στη συνέχεια, όπως συνηθίζουμε, προσφέραμε στα μέλη και τους φίλους μας πικ νικ, το οποίο ειδικά οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν ιδιαίτερα.

Φεύγοντας, αφήσαμε πεντακάθαρο αυτό το όμορφο περιβάλλον για να το χαίρονται οι κάτοικοι και επισκέπτες των Καναλίων και με την ευχή να μην υπάρξει ποτέ ξανά εκεί αυτή την άσχημη εικόνα των πεταμένων σκουπιδιών.

Για το Δ.Σ.

                             Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

                    Γεώργιος Ζαρχανής                                                             Νικόλαος Γούσιας

IPA Karditsa IPA Karditsa IPA Karditsa IPA Karditsa IPA Karditsa

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.