Το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης συνεδρίασε χθες (14/05/2020) και αποφάσισε μετά από πρόταση του Προέδρου, ομόφωνα,  να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση, το ανώτατο όργανο αυτής, την 03/06/2020 και ώρα 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων – πολλαπλών χρήσεων, στον 1ο όροφο της Δ.Α. Μαγνησίας (οδός Ελ. Βενιζέλου αριθ. 158 & Πεσόντων Αστυνομικών), σύμφωνα με το άρθρο 41 του Καταστατικού, με θέματα ημερήσιας διάταξης : 

– α) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα καθώς και εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής, (άρθρο 33) 

– β) Έγκριση εκθέσεως πεπραγμένων του Δ.Σ. 

– γ) Έγκριση ταμειακού Απολογισμού και ισολογισμού και της εκθέσεως της Ε.Ε. αυτών. 

– δ) Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων και δαπανών κατά το έτος κατά το οποίο συνέρχεται η συνέρχεται η συνέλευση. 

– ε) Εκλογή Δ.Σ. 

– στ) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. 

             Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη ενημέρωση, την 09/06/2018 και από 09.-00 ώρα έως 15.00 ώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο με την ίδια ημερήσια διάταξη. 

     Σύμφωνα με το άρθρο 34 του καταστατικού τα μέλη που θέλουν να δώσουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν ως μέλη του Δ.Σ. ή της Ε.Ε. πρέπει να το δηλώσουν γραπτώς στο Δ.Σ. (Πρόεδρο ή Γενικό Γραμματέα) πέντε (05) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνελεύσεως, ήτοι μέχρι την 28/05/2020 και ώρα 15:00.         

    Την 29/05/2020 και ώρα 12:00 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. για να ελέγξει τις προϋποθέσεις υποψηφιότητας των ενδιαφερομένων και να καταρτίσει τον κατάλογο των εκλόγιμων υποψηφίων που θα εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση και εφόσον φέρει την σφραγίδα της Ένωσης, είναι ομοιόμορφα δακτυλογραφημένος σε λευκό χαρτί αποτελεί ψηφοδέλτιο το οποίο είναι ενιαίο για όλους τους υποψηφίους. 

                                               Για την Τοπική Διοίκηση 

εγγραφο εκλογων δεα 2020

εγγραφο εκλογων δεα 2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.