ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 179 Τ.Κ. 38 221 ΒΟΛΟΣ-ΤΗΛ. 24210 26111

E-MAIL: ipavolos@yahoo.gr   FACEBOOK: ipavolos

www.ipamagnesia.gr

Βόλος 15 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι, την Παρασκευή 09 Απριλίου 2016  στις 19.30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η βράβευση παιδιών αστυνομικών και συναδέλφων της περιοχής μας για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, σε αθλητικές διακρίσεις και σε ειδικές κατηγορίες -περιπτώσεις για το έτος 2015, όπου τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αστυνομικής Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας,  Ταξίαρχος κ. ΤΟΛΙΑΣ Ιωάννης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Βασίλειος και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΚΑΡΑΊΣΚΟΣ Βασίλειος,  Δ/ντής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΝΤΙΖΕΣ Γεώργιος, Διοικητής Τροχαίας Βόλου Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Αθανάσιος και ο πρόεδρος των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΚΑΚΚΕΣ Βασίλειος.

Η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας, ήταν το λιγότερο που μπορούσε να πράξει συγχαίροντας και επιβραβεύοντας τους κόπους των γονιών και των παιδιών.

Παρακαλούμε το Εθνικό Τμήμα και την Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης για την δημοσίευση του στα περιοδικά, μαζί με το φωτογραφικό υλικό που αποστέλλεται συνημμένο.

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ διά της Φιλίας)

              Ο  Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας

              ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                               ΠΑΓΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κατεβάστε Φωτογραφίες από την εκδήλωση …ο κωδικός θα δοθεί με email

 Βράβευση παιδιών Αστυνομικών Βράβευση παιδιών Αστυνομικών Βράβευση παιδιών Αστυνομικών Βράβευση παιδιών Αστυνομικών Βράβευση παιδιών Αστυνομικών Βράβευση παιδιών Αστυνομικών Βράβευση παιδιών Αστυνομικών Βράβευση παιδιών Αστυνομικών Βράβευση παιδιών Αστυνομικών

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.