ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (εδω)

 

 Η Τοπική μας Διοίκηση της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α) σε συνεργασία με την Λέσχη Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, φιλοξένησε την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, συναδέλφους από την Κύπρο και συγκεκριμένα την ποδοσφαιρική ομάδα Αστυνομικών της Λάρνακας Κύπρου, οι οποίοι βρισκόταν στη Χώρα μας για τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την επίσκεψή τους, ξεναγήθηκαν στο μέγαρο Αστυνομίας της Δ.Α. Μαγνησίας, περιηγήθηκαν στους χώρους του κτιρίου και των Υπηρεσιών (Επιτελείο, Υ.Α. Βόλου, Τ.Τ. Βόλου και Α.Τ. Βόλου) που στεγάζονται σε αυτό και επιπρόσθετα συναντήθηκαν  με τον ταξίαρχο της Δ.Α. Μαγνησίας κ. Ιωάννη ΤΟΛΙΑ, παρουσία του προέδρου του Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ Ιωάννη και μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Τμήματος κ. ΛΥΤΡΑ Κωνσταντίνο.

Ακολούθως αρχικά παρατέθηκε δείπνο στην όμορφη πόλη του Βελεστίνου, παρουσία του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου κ. ΝΑΣΙΚΑ Δημητρίου, έγινε ανταλλαγή απόψεων και αναμνηστικών και εν συνεχεία περιηγήθηκαν στην πόλη του Βόλου, όπου πήραν μία γεύση της πόλης μας.

 

 

 

περισσότερες Φωτογραφίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.