ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
      ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
     ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
     28ηςΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 179 Τ.Κ. 38 221 ΒΟΛΟΣ-ΤΗΛ. 24210 26111
 E-MAIL: ipavolos@yahoo.gr   FACEBOOK: ipamagnesia
Twiter: ipavolos


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι, σήμερα 15 Μαρτίου 2014  στις 12.00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, η βράβευση παιδιών αστυνομικών της περιοχής μας για της επιτυχίες τους στον αθλητισμό, για το έτος 2013 , όπου τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και πλακέτες.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αστυνομικής Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας κ. ΤΑΜΒΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ Βασίλειος, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΤΟΛΙΑΣ Ιωάννης,  ο γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας  Αρχ/κας κ. ΣΚΡΕΤΑΣ Ηρακλής, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού μας κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γεώργιος και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Τοπικής μας Διοίκησης.
Οι επιτυχίες
που πέτυχαν σε διάφορα αθλήματα όπως έπταθλο, κωπηλασία, taekwondo,πάλη και διαδρομές μεγάλων αποστάσεων τόσο στα εγχώρια πρωταθλήματα (Πανελλήνιο) όσο και στο εξωτερικό (Βαλκανικούς, Μεσογειακούς, Παγκόσμιους) έδωσαν το έναυσμα σε εμάς για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής.
Είναι τιμή μας, που παιδιά συναδέλφων, διακρίθηκαν στον αθλητισμό.
Θέλουμε και ευελπιστούμε ότι αυτή θα είναι η αρχή ενός θεσμού για την Τοπική μας.
SERVOPERAMIKECO
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
     Ο  Πρόεδρος                                        Ο Γραμματέας

    ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                     ΠΑΓΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

https://googledrive.com/host/0B9MxC9dV2CxhWFFpNlJpYnpxcUE/index.html

ΕΔΩ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.