ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΞΑΝΘΗΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
08-04-2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Τοπική Διοίκηση I.P.A. Ξάνθης και η Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνουν την ακόλουθη σύνθετη εκδήλωση φιλίας.
1)   Συνάντηση Φιλίας Τοπικών Διοικήσεων I.P.A. Χώρας.
2)   Αγώνα Μπάσκετ μεταξύ των ομάδων της Τ.Δ.  I.P.A. Ξάνθης και της Τ.Δ.  I.P.A. Θεσσαλονίκης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
3)   Απόδοση βραβείων από τον διαγωνισμό φωτογραφίας της I.P.A. Θεσσαλονίκης.
ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:
Α) Το Σάββατο 10 Μαϊου 2014 και ώρα 11.00, σε αίθουσα της Δ/νσης Αστυνομίας Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση φιλίας των Τοπικών Διοικήσεων I.P.A., όπου θα γίνει ανταλλαγή απόψεων, σκέψεων, προτάσεων και προβληματισμών για το μέλλον της I.P.A.  και στο πλαίσιο της συνάντησης, η Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης, θα αποδώσει σε όσες Τοπικές Διοικήσεις θα συμμετέχουν στην εκδήλωση, τα βραβεία που πιθανόν να έχουν κερδίσει στον πρόσφατο διαγωνισμό φωτογραφίας που διενήργησε η Τοπική Διοίκηση I.P.A. Θεσσαλονίκης.
Β) Ώρα 13.30΄ στο κλειστό γήπεδο Δ.Α.Κ. Ασπίδος της Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ, μεταξύ των ομάδων της I.P.A. Ξάνθης και της I.P.A. Θεσσαλονίκης με σκοπό την ενίσχυση του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης.
Γ) Μετά το πέρας του αγώνα, θα ακολουθήσει γεύμα σε Ταβέρνα της Ξάνθης.
Δ) Τα Διοικητικά Συμβούλια των Τοπικών Διοικήσεων Ξάνθης και Θεσσαλονίκης προσκαλούν στην σύνθετη αυτή εκδήλωση, τον Παγκόσμιο Γενικό Γραμματέα I.P.A. κ. ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, το Επίτιμο Μέλος της IPA Θεσσαλονίκης, ιδρυτικό μέλος της IPA Ξάνθης και Πρόεδρο της IPA Σάμου κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ Γεώργιο, τα μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος IPA, και τα μέλη Δ.Σ. των Τοπικών Διοικήσεων IPA χώρας.
Η ομάδα μπάσκετ της I.P.A. Θεσσαλονίκης, θα αναχωρήσει με πούλμαν ώρα 08.30 από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (πλησίον ΚΤΕΛ) και θα επιστρέψει βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας.
Σας περιμένουμε όλους.
                          ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
Ο Πρόεδρος IPA Ξάνθης                                         Ο Πρόεδρος IPA Θεσσαλονίκης

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος                                            ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας    

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.