ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 179 Τ.Κ. 38 221 ΒΟΛΟΣ
ΤΗΛ. 24210 26111
email: ipavolos@yahoo.gr   FACEBOOK: ipaMagnesia

                   http://ipamagnesia.blogspot.gr/


Βόλος 16-4-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

              Χθες (15-04-2014) και  ώρα 18.00, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Ε.Α.Κ.) Βόλου, πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μπάσκετ, μεταξύ των ομάδων της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας (I.P.A.) Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.
 Σκοπός του αγώνα ήταν  η συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για το ίδρυμα κλειστής περίθαλψης αυξημένης φροντίδος βαριά νοητικά υστερούντων ατόμων (με αισθητηριακές και δευτερογενείς ψυχιατρικές διαταραχές) της περιοχής μας «Άσπρες Πεταλούδες».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν,
ο πρόεδρος  του Εθνικού Τμήματος κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης, ο  Αρχιπύραρχος  κ. ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Νικόλαος, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Αντιπύραρχος κ. ΠΟΖΟΓΛΟΥ Χαράλαμπος, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΤΟΛΙΑΣ Ιωάννης, που χαιρέτησαν την προσπάθειά μας με την παρουσία τους.
Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών και μετά το πέρας αυτού έγινε φωτογράφηση των ομάδων, των παρευρισκομένων και των παιδιών του ιδρύματος.
Στο καθαρά αθλητικό κομμάτι, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσία Βόλου.
Ευχαριστούμε θερμά το ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» για την  ευκαιρία που μας έδωσε να συνεισφέρουμε και εμείς και τους ενημερώσαμε για  την επιθυμία μας να είμαστε αρωγοί σε κάθε μελλοντική τους προσπάθεια.
Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι, η ανταπόκριση όλων  συναδέλφων (αστυνομικών και πυροσβεστών) ήταν μεγάλη, τόσο με την προσφορά τους, όσο και με την παρουσία τους και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε.
Θα ήταν παράλειψή μας να μην ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ τους συναδέλφους  αστυνομικούς και συναδέλφους της    Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου που αγωνιστήκανε, τους  διαιτητές του αγώνα κ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ Κωνσταντίνο, κ. ΤΖΑΦΛΕΡΗ Δημήτριο και κ. ΔΟΛΓΥΡΑ Αθανάσιο, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς και συνέδραμαν  ενισχύοντας οικονομικά το ίδρυμα, καθώς και το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ./Δ-νση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου, για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος μας για την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ, προκειμένου να  πραγματοποιηθεί ο αγώνας.
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
              Ο  Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας

              ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                               ΠΑΓΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.