Αγαπητοί αντιπρόσωποι 
 
Καλημέρα σας και καλό μήνα. Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος του τηλεφωνικού κέντρου και του φάξ του γραφείου μας στην Αθήνα τον τελευταίο καιρό είναι αδύνατη η επικοινωνία μέχρι αποκατάστασης από τεχνικούς του ΟΤΕ.  Παρακαλούμε για οποιδήποτε ζήτημα να επικοινωνείτε μέσω του email του Ταμείου ή και στα κινητά τηλέφωνα των μελών του ΔΣ. Αμέσως μετά την αποκατάσταση της βλάβης του τηλεφωνικού μας κέντρου από τον ΟΤΕ θα σας ενημερώσουμε σχετικά στα email σας. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι για τους Πυροσβέστες μέλη του Ταμείου μας η φορολογική τους βεβαίωση θα τυπώνεται από το site του Ταμείου όπως ακριβώς με τους Αστυνομικούς και τους Λιμενικούς. Στους ως άνω συναδέλφους έχουμε στείλει email και sms για την ενημέρωσή τους. Σας επισυνάπτουμε έγγραφο που αναφέρεται αναλυτικά σε όλο το παραπάνω θέμα.

 
Με εκτίμηση ο πρόεδρος του Δ.Σ.
Τσαγανός Ιωάννης

 

[pdf-embedder url=”https://ipamagnesia.gr/wp-content/uploads/2018/06/ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΓΙΑ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ-Π.Σ..pdf” title=”ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ Π.Σ.”]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.