ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βόλος, 27-04-2016

          Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27-04-2016, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας, το 2ο BAZAAR με δημιουργίες Αστυνομικών και Φίλων στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την ενίσχυση στο Σύλλογο Κινητικά Αναπήρων Νομού Μαγνησίας «Ιππόκαμπος».

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους μας ΒΗΚΑ Ελένη, ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ Ηλία, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Δήμητρα, ΖΗΝΔΡΟΥ Ζωή, ΚΑΛΛΙΑΡΗ Δέσποινα, ΚΩΤΣΑΚΗ Μαρίνα, ΜΑΤΖΙΟΥΡΑ Χριστίνα, ΝΕΡΟΚΡΑΤΗ Καλλιόπη, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Χρυσούλα, ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Αφροδίτη και ΠΕΤΡΙΔΟΥ Δήμητρα, καθώς και τους φίλους μας ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Ιφιγένεια, ΤΣΑΤΣΟΥΛΑ Ελένη, ΤΣΙΝΙΚΑ Κωνσταντίνα και το κατάστημα «Έκφραση» (Αντωνοπούλου 42) για την δημιουργία και αφιλοκερδής προσφορά των έργων τους και όλους τους συναδέλφους για την ανταπόκριση που δείξανε.

Με την  παρουσία τους μας τίμησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Μαγνησίας, Ταξίαρχος κ. ΤΟΛΙΑΣ Ιωάννης, Αστυνομικός Υποδ/ντής της Δ.Α. Μαγνησίας, Αστυνομικός Υποδ/ντής κ. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ Βασίλειος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας Αστυνόμος Β’ κ. ΔΙΧΤΑΣ Αργύριος.

      Τα έσοδα δόθηκαν στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. ΜΠΕΛΛΟ Πέτρο με την επιθυμία και για μελλοντική συνεργασία.

Ευχόμαστε σε όλους  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ διά της Φιλίας)

 Ο  Πρόεδρος                                                       Ο Γραμματέας

 ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                  ΠΑΓΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

DSC_2151 (Αντιγραφή) DSC_2165 (Αντιγραφή)DSC_2154 (Αντιγραφή) DSC_2158 (Αντιγραφή)DSC_2156 (Αντιγραφή) DSC_2166 (Αντιγραφή) DSC_2167 (Αντιγραφή) DSC_2170 (Αντιγραφή)DSC_2172 (Αντιγραφή) DSC_2194 (Αντιγραφή)

DSC_2175 (Αντιγραφή)   DSC_2168 (Αντιγραφή)

Κατεβάστε εδώ ..φωτογραφίες, κωδικός μόνο κατόπιν επικοινωνίας θα σας αποσταλεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.