δελτιο-τυπου-Χορευτικο-τμήμα-αντάμωμα

δελτιο-τυπου-Χορευτικο-τμήμα-αντάμωμα

      Το δεύτερο αντάμωμα χορευτικών συνόλων διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο πλαίσιο της φετινής γιορτής των Αγίων σήμερα Τρίτη 21 Μαΐου στις 19.30 στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού στην παραλία Βόλου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν οι φορείς της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και το χορευτικό σύνολο γυναικών «Η Δημητριάς», σε συνεργασία με την ενορία του Αγίου Κωνσταντίνου που σήμερα πανηγυρίζει.

Πενήντα δύο χορευτικές ομάδες από όλη τη Μαγνησία και σύσσωμη η πόλη θα ανταμώσουν και θα γιορτάσουν στην παραλία του Βόλου παραδοσιακά με ζωντανούς ήχους κλαρίνων, ζουρνάδων, κρουστών, λύρας και βιολιού.

Ο σκοπός της εκδήλωσης επιτεύχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό κατά την περσινή διεξαγωγή, που ήταν καθολική η απαίτηση της φετινής διοργάνωσης.

Το χορευτικό σύνολο της Ι.Μ.Δ. «Η Δημητριάς» στοχεύει στη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των χορευτικών ομάδων και την επίτευξη καλύτερης επικοινωνίας των ανθρώπων, που ασχολούνται με την παράδοση, τον πολιτισμό και τον χορό.

Πηγή

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.