ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου από αστυνομικούς για την ενίσχυση ιδρύματος

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Μαγνησίας και Καρδίτσας για την ενίσχυση του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» στο Βόλο.

Αναλυτικότερα, στον αγώνα που διεξήχθη χθες (28.12.2016) το μεσημέρι στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Βόλου πήραν μέρος οι ομάδες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας και Καρδίτσας.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων, κ.λπ.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, προκειμένου να προσφερθούν στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες».

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Τόλιας, ο Πρόεδρος του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» Αθανάσιος Μπακαλιάνος, οι Πρόεδροι των τοπικών διοικήσεων Μαγνησίας και Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ( I . P . A .), αστυνομικό προσωπικό με τις οικογένειές τους και πολίτες.

Μετά το πέρας του αγώνα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία παραδόθηκαν στον Πρόεδρο του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες», ο οποίος απένειμε τιμητικές πλακέτες στις Διευθύνσεις Αστυνομίας που συμμετείχαν στον αγώνα και εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και ευχές για την ευγενική αυτή προσφορά.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία, παράλληλα με την κύρια αποστολή της στην πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, στέκεται αρωγός σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία ενίσχυσης έργου και δράσεων συλλόγων, ιδρυμάτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, τόσο κατά την περίοδο εορταστικών γεγονότων όσο και καθημερινά.

πηγη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ εδώ

Υ.Σ. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν περισσότερες φωτογραφίες να αποστείλουν email στην Ιστοσελίδα μας..

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.