ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (I.P.A.) Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Θεσσαλονίκη 22-12-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (Ι.P.A.) Τ.Δ. Θεσσαλονίκης, για άλλη μια χρονιά είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι έχει προμηθευτεί και θα διαθέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη της, το βιβλίο επαγγελματικού προσανατολισμού «ΠΑΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» 700 σελίδων, το οποίο αποτελεί σπουδαίο οδηγό σπουδών για μαθητές της Γ΄ τάξης Λυκείου.

Όσοι συνάδελφοι υπηρετούν ή διαμένουν στην Θεσσαλονίκη και είναι μέλη της Ένωσής μας, μπορούν να το προμηθευτούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από τα γραφεία μας, στην οδό Προμηθέως 1 από το Μέλος της Ένωσής μας κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία τηλ. 6975905010, προσκομίζοντας ταυτότητα μέλους IPA, και φ/ο ταυτότητας του παιδιού τους.
Για τους συναδέλφους μέλη της I.P.A. που υπηρετούν ή διαμένουν σε άλλους νομούς της χώρας κάνουμε γνωστό ότι η Τοπική Διοίκηση IPA Θεσσαλονίκης, θα αποστείλει από ένα (1) βιβλίο στην I.P.A. κάθε Νομού της Χώρας.
Με την έκδοση και διανομή του βιβλίου, ερχόμαστε να βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στον μεγάλο αγώνα των παιδιών και των γονέων τους, για επιτυχή είσοδο των παιδιών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
                                      SERVO PER AMIKECO (Υπηρετώ δια της φιλίας)
Ο Πρόεδρος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος              Ο Γεν. Γραμματέας ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.