ΔΙΕΘΝΗΣ  ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (I.P.A.)

    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 ΤΟΠΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
      Αγίου Αρτεμίου 1 Τ.Κ. 716 01 Ν. Αλικαρνασσός
Μη Κυβερνητική Οργάνωση
   281 0  274 147 – 6936057082  fax: 2810 274 062
                                            
«Πάμε Θέατρο»
Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου Κρήτης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνέχεια της από 11/11/2013 ανακοίνωσης, με τίτλο «Πάμε Θέατρο» και της ανταλλαγής των σχετικών e-mail’s, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το σκηνοθέτη – ηθοποιό κ. Γρηγόρη Βαλτινό, ο οποίος αποδέχθηκε, συμμεριζόμενος την οικονομική κατάσταση που έχουμε περιέλθει, αλλά και την ανάγκη μας για ποιοτικό θέατρο, να παρέχει στο θέατρό Ιλίσια, τηλ. 2107210045,  έκπτωση 22% στους Αστυνομικούς – μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με την επίδειξη της ταυτότητας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ή της  Αστυνομικής ταυτότητα τους.
 Συγκεκριμένα, το εισιτήριο έχει 18€ συμπεριλαμβανομένου του Σαββάτου  και της  Κυριακής και ο Αστυνομικός και τα μέλη της οικογένειας του (Α Βαθμός)  θα πληρώνει την τιμή των  14€..

   

Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  θερμά τον σκηνοθέτη – ηθοποιό – εγγύηση ποιότητας του Ελληνικού Θεάτρου για την προσφορά αυτή, καθώς και  για την ανιδιοτελή συνεργασία του  με την Τ.Δ. Ηρακλείου, συνεργασία την οποία απολαύσαμε και χειροκροτήσαμε όλοι στη Φιλική Συνάντηση των Τ.Δ. Χώρας στις Σέρρες, στην παρουσίαση της 1ης Συνδιάσκεψης Γυναικών Αστυνομικών του Κόσμου.   
Η Τ.Δ. Ηρακλείου προτείνει εκ νέου και ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε την παράσταση αυτή. Μετά  από την προσφορά αυτή, το κέρδος μας είναι διπλό, προεξάρχοντος αυτού της πνευματικής και ψυχικής μας ανάτασης σε δύσκολους καιρούς.
 Το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα, σε συνέχεια της απόφασης – αποδοχής της προσφοράς στο Δ.Σ. της 21/11/2013 στις Σέρρες, παρακαλείται για  την ανάρτηση της ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του και της καταχώρησης της στο Περιοδικό «Νέα της Ι.Ρ.Α.».
Οι Τ.Δ. Χώρας και ιδιαίτερα η  Τ.Δ. Αθηνών και η Τ.Δ. Πειραιώς ως οι ποιο εγγύς Τ.Δ., στις οποίες κοινοποιείται η παρούσα,  παρακαλούνται  για την ενημέρωση τους και την ενημέρωση των μελών τους.
Ο κ. Γρηγόρης Βαλτινός στον οποίον  κοινοποιείται η παρούσα με φ/ο της ταυτότητας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (η ταυτότητα του Αστυνομικού είναι γνωστή) παρακαλείται για την ενημέρωση του και περαιτέρω δικές του ενέργειες.  
Όσες Τ.Δ.  διατηρούν ιστοσελίδες, παρακαλούνται για την ανάρτηση της ανακοίνωσης μας αυτής.
Ο Πρόεδρος της Τ.Δ.Θεσσαλονίκης κ. Ηλίας Βασιλάκης παρακαλείτε για την καταχώρηση της ανακοίνωσης στο Περιοδικό «Δύναμη»
Ευχαριστούμε
                                  SERVO PER AMIKECO
(υπηρετώ δια της φιλίας)
                                                     

                                        Πάμε Θέατρο

Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου Κρήτης
Είδε  και    προτείνει    ανεπιφύλακτα
Να επισκεφτείτε
αν αντέχετε το πολύ γέλιο και τη μεγάλη συγκίνηση
Την παράσταση  που σκηνοθετεί ο Γρηγόρης Βαλτινός στο Θέατρο Ιλίσια
 Ένα εξαιρετικό, σύγχρονο έργο, αστείο και συγχρόνως «σκοτεινό», είναι το «Δείπνο με φίλους» του αμερικανού πολυβραβευμένου θεατρικού συγγραφέα Ντόναλντ Μάργκιουλις,  στο θέατρο «Ιλίσια» ο Γρηγόρης Βαλτινός, μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη, τη Ρένια Λουιζίδου και την Μπέσυ Μάλφα.
Δυο γυναίκες, δύο άντρες, δυο ζευγάρια, τέσσερις φίλοι. Τέσσερις άνθρωποι προστατευμένοι μέσα στο κέλυφος της οικογενειακής ζωής, ζουν την κοινή τους καθημερινότητα ως ερωτευμένοι, ως αντίπαλοι, ως εχθροί και σύντροφοι. Ο ένας αποφασίζει να σπάσει τον σύνδεσμο. Οι συνέπειες αλλάζουν τη ζωή τους για πάντα.
Το «Δείπνο με φίλους» το οποίο ο Γρηγόρης Βαλτινός πρωτοπαρουσίασε στο ελληνικό κοινό με τεράστια επιτυχία πριν δεκατρία χρόνια, έχει  τιμηθεί με βραβείο Πούλιτζερ (2000), με το Βραβείο της Ένωσης Αμερικάνων Κριτικών, το Βραβείο Lucile Lortel και Outer Critics Circle, καθώς και το Βραβείο Dramatists Guild Hull-Warriner.
Καταγράφει με έναν ευφυή τρόπο τις ανθρώπινες σχέσεις. Μιλάει για την εμπιστοσύνη, την προδοσία, τη φθορά που φέρνει ο χρόνος στον γάμο, τον έρωτα, τη φιλία. Το έργο θα μπορούσε να έχει τίτλο «Η ιστορία δυο γάμων». Μια, εκ πρώτης όψεως, απλή ιστορία σχετικά με το πώς ο χωρισμός δυο ανθρώπων, επηρεάζει τους καλύτερούς τους φίλους και βάζει στο μικροσκόπιο την ίδια τη φύση της φιλίας και θέτει ερωτήματα: Μπορούμε να εμπιστευόμαστε τους φίλους; Βλέπουμε στ΄ αλήθεια το πραγματικό τους πρόσωπο, ή μήπως τους τοποθετούμε κάτω από το πρίσμα των δικών μας προσδοκιών.
Όποιος έχει εμπλακεί στην περιπέτεια της φιλίας, όποιος έχει προδοθεί και απογοητευτεί, θα βρεθεί στο ίδιο τραπέζι για δείπνο με τους τέσσερις ήρωες. Για τους παντρεμένους, αλλά και γι΄ αυτούς που έχουν περάσει την τραυματική εμπειρία του διαζυγίου, το «Δείπνο με Φίλους» έχει να πει πολλά περισσότερα και σοβαρότερα πράγματα κάτω από τις πραγματικά αστείες ατάκες του.
Λίγα λόγια από τον  Σκηνοθέτη  Γρηγόρη Βαλτινό. 
Ο γάμος δεν είναι ” παίξε γέλασε”, είναι κατάσταση ζόρικη που εξαρχής απαιτεί ειδικό εξοπλισμό: εκτός από  παπά, κουμπάρο και κουφέτα, εκτός από κατσαρόλες και σερβίτσια, πρέπει να έχεις και υπομονή (απεριόριστη) και κατανόηση (κυρίως για τα ακατανόητα) και φρόνηση (σε στιγμές παραφροσύνης) και τόσα άλλα που δεν χρειάζεται να τα αναφέρω, αφού ωραιότατα τα έχουν ταξινομήσει όλα αυτά τα βιβλία – εγχειρίδια του τύπου ” πως να σώσετε τον γάμο σας”.
Στο ”Δείπνο με  Φίλους” μην περιμένετε να σας σερβίρουμε συμβουλές. Το κοίταγμα στην κλειδαρότρυπα της ζωής των τεσσάρων ηρώων δεν διδάσκει και δεν καθοδηγεί. Ίσως όμως, γυρίζει  τον καθρέφτη στη δική μας ζωή και πίσω από τις ατάκες τους, η Μπεθ, η Κάρεν, ο Τομ και ο Μάρτιν μας σιγοψιθυρίζουν τις ερωτήσεις: Γιατί παντρεύτηκες; Γιατί χώρισες; Γιατί δεν χώρισες; Υπάρχει δεύτερη ευκαιρία; Μήπως υπάρχει και τρίτη; Την ευτυχία , που όλοι κυνηγάμε , μας την προσφέρουν ή τη δημιουργούμε μόνοι μας; Πού πήγε η αγάπη μας; Την είδε κανείς; Παρακαλώ ειδοποιήσατε στο κινητό μου 69…Προσφέρεται ως αμοιβή ένα δείπνο…
Αυτά τα ερωτήματα με βασανίζουν ακόμα δεκατρία χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμα, το οποίο μας χάρισε μια τεράστια επιτυχία στο θέατρο Λαμπέτη…
Αν εσείς έχετε τις απαντήσεις, συζητείστε τις αργότερα σ’ ένα δικό σας ” δείπνο με φίλους” με αρνάκι στη σχάρα και ” Λιμόνε Μάντορλε Πολέντα”. Αυτές είναι και οι μοναδικές συνταγές που θα σας δώσουμε απόψε…
                                                                                                                      
Εμείς το προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί το είδαμε και μας άρεσε πάρα πολύ.
                                  SERVO PER AMIKECO
(υπηρετώ δια της φιλίας)
                                          Για την Τοπική Διοίκηση       

  Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο  Σ                Ο   ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μανόλης  Ζαχαριουδάκης                 Κων/νος Μπαρκάτσας

 

 

     Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.