ΡΕΠΟΡΤΑΖ: VIDEO + PHOTOS

«Αυτές τις γιορτές ο Βόλος μας μαγεύει» ήταν το σύνθημα των εκδηλώσεων έναρξης της εορταστικής περιόδου στο Βόλο, όπως το έθεσε ο νέος Δήμαρχος

της πόλης Αχιλλέας Μπέος, απευθύνοντας κάλεσμα προς τους Βολιώτες και πράγματι… εκείνοι ανταποκρίθηκαν, πλημμυρίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, τους οποίους περπάτησαν μαζί με τον ίδιο και τους καλεσμένους του, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα, παρέα με τους οποίους λίγα λεπτά νωρίτερα κήρυξαν την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη, την οποία φωταγωγήθηκε κυριολεκτικά.

11.jpg

Από το στολισμένο καραβάκι απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης, στο χωριό του Άη Βασίλη, το οποίο στήθηκε στο πάρκο Ρ. Φεραίου, πλησίον του Δημάρχειου και από εκεί στο παγοδρόμιο της πλατείας Πανεπιστήμιου και στη φάτνη στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου, παραμονή της εορτής του πολιούχου της πόλης, ο Αχιλλέας Μπέος, παρέα με το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο των Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα, συνοδεία πραγματικά εκατοντάδων πολιτών και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και της Χορωδίας του Δήμου, περπάτησαν στην φωταγωγημένη από χιλιάδες φωτάκια και στολισμένη από τα συνεργεία του Δήμου πόλη, που έδωσαν μεγάλη χαρά στους μικρά παιδιά και στους γονείς τους, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις.

1.jpg

Το video και οι φωτογραφίες, που κατέγραψε ο φακός του e-Volos.gr, ενδεικτικά τόσο των όσων συνέβησαν όσο και της εικόνας της πόλης:


2.jpg
4.jpg
14.jpg
15.jpg
10.jpg
12.jpg
9.jpg
8.jpg
7.jpg
6.jpg
5.jpg
16.jpg
17.jpg


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.