ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ I.P.A. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Καρδίτσα, 3.9.2013    –     Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
ΘΕΜΑ: « Η Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας στη Μονή Σπηλιάς »
         Η Τ.Δ. Καρδίτσας πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 31/8-1/9 διήμερη εκδρομή στην Ιερά Μονή Σπηλιάς, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
       Τα μέλη και οι φίλοι μας είχαν την ευκαιρία για δύο ημέρες να ξεφύγουν από τη δύσκολη πραγματικότητα και να ζήσουν στιγμές πραγματικής κατάνυξης στο ιστορικό αυτό μοναστήρι, που αποτελεί ανεκτίμητο θησαυρό για τον τόπο μας και την Ορθοδοξία. Η παρέα μας μεγάλωσε αυτή τη χρονιά και ελπίζουμε κάθε χρονιά να μεγαλώνει περισσότερο. Αξίζει πραγματικά τον κόπο όλοι να αψηφήσουμε τον κόπο και τον κακό, σε λίγα πια σημεία, δρόμο και να ανηφορίζουμε συχνότερα για να προσκυνήσουμε της Χάρη Της και να πάρουμε ανάσες Ζωής. Φεύγοντας, αυτά που παίρνει μαζί του ο κάθε προσκυνητής είναι ηρεμία, ψυχική γαλήνη και ενδυνάμωση της πίστης του. Από την τοπική μας διοίκηση παρευρέθηκαν ο Α’ Αντιπρόεδροςκ. Γκινής Πέτρος, ο Γεν. Γραμματέας κ. Ζαρχανής Γεώργιος και ο Βοηθός Ταμία κ. Κανούτας Παναγιώτης, ενώ δεν κατάφερε την τελευταία στιγμή να ακολουθήσει την όμορφη παρέα ο Πρόεδρος μας κ. Τσιρώνης Ιάσονας, λόγω απώλειας συγγενικού του προσώπου. Δεν μπορούσε φυσικά να λείπει ο κ. Θεοχάρης Κωνσταντίνος, υπεύθυνος για τις συνεδριάσεις του Ε.Τ., ο οποίος είναι πάντα και ιδιαίτερα ενεργά, κοντά μας. Οκ. Θεοχάρης μάλιστα πρόσφερε στον Ηγούμενο της Μονής ένα ημερολόγιο του εθνικού μας τμήματος και τον ευχαρίστησε για την ενέργεια του να χρηματοδοτήσει την έκδοση αυτού ακριβώς του ημερολογίου, κατά τη διάρκεια της περυσινής μας επίσκεψης στη Μονή. Ο π. Νεκτάριος, για μια ακόμη φορά, εξέφρασε την υποστήριξη του στην Ένωση μας και επανέλαβε ότι υπάρχει ανοικτή πρόσκληση σε όλα τα μέλη και τους φίλους τους, ώστε να επισκεφτούν την Μονή και να προσκυνήσουν τη Χάρη της Παναγιάς μας.
       Ευχαριστούμε θερμά τον Ηγούμενο της Ι.Μ. Σπηλιάς, Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο, για την θεσπέσια υποδοχή που μας επιφύλαξε, καθώς και το ταξιδιωτικό γραφείο «Μέγας Αλέξανδρος» για την προσφορά του. Είναι σίγουρο ότι θα ανταμώσουμε ξανά του χρόνου, εκεί στα πανέμορφα Άγραφα.                                          
Τηλέφωνο Μονής: 24450-31739
Servo per amikeco –  ‘Υπηρετώ δια της φιλίας’
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 O  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ Ιάσων                                                          ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.