Αριθ.2/52/603    Χανιά 03 Ιανουαρίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1.-Και αυτήν την χρονιά η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών δεν θα μπορούσε να λείπει από την εντυπωσιακή, χαρούμενη και τόσο σημαντική φιλανθρωπική διοργάνωση όπως αυτή του «Santa Run» την 27-12-2015 ημέρα Κυριακή με στόχο την αλληλεγγύη, την αγάπη στον συνάνθρωπο-συμπολίτη και μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα (15 Ευρώ ανά συμμετοχή-Δώρο η στολή του Αϊ Βασίλη) για παιδιά που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Έτσι με την συμμετοχή των εγγεγραμμένων μελών της, έδωσε άλλη μια φορά το βαθύ νόημα του “Servo Per Amiceko”, αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των πολιτών και διοργανωτών.
2.- Ιδιαίτερη ήταν η χαρά του Διοικητικού Συμβουλίου της Ι.Ρ.Α. Χανίων με την συμμετοχή στο 5ο «Santa Run» νέων εγγεγραμμένων μελών της Τοπικής μας Διοίκησης τα οποία έδωσαν το στίγμα της


αγάπης τους προς την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και σε αυτά που πρεσβεύει. Η αποστολή μας ξεκίνησε την ώρα 14.30 από το 1ο Γυμνάσιο Χανίων. Με σύμμαχο φέτος τον καιρό, αραιή νέφωση αλλά τσουχτερό χριστουγεννιάτικο κρύο που έδωσε μια μαγική ομορφιά, ενώθηκε μαζί με τους άλλους Άγιους Βασίληδες διασχίζοντας το ιστορικό και εμπορικό κέντρο των Χανίων την πλατεία Δημοτικής Αγοράς, το Βενετσιάνικο Λιμάνι Χανίων καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, στέλνοντας μηνύματα αγάπης και ανθρωπιάς.
3.-Η εκδήλωση φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την συμμετοχή 7.000 ατόμων κάθε ηλικίας, με στόχο, κυρίως, την οικονομική στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων (Ελληνική εταιρεία προστασίας και αποκατάστασης αναπήρων παιδιών), του ΚΗΦΑΑΜΕΑ (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες-Κυρίως παιδιών) και του Συλλόγου “Ορίζοντας” (Με σκοπό την στήριξη παιδιών που πάσχουν από καρκίνο). Πρόκειται για την Πέμπτη συνεχή χρονιά που η εκδήλωση πραγματοποιείται στην πόλη των Χανίων- η οποία ήδη έχει μιμητές και άλλες πόλεις στην Ελλάδα- έχοντας σχεδόν 2000 περισσότερους συμμετέχοντες από πέρυσι.
4.-Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Χανίων ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους της Τοπικής Διοίκησης Ι.Ρ.Α. Χανίων, για την συμμετοχή τους αυτή και τους εύχεται ολόψυχα, καλή Χρονιά και Χρόνια πολλά με υγεία.
SERVO PER AMIKECO «Υπηρετώ δια της φιλίας»
                                      ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος                                                                         Η Γενική Γραμματέας
Περράκης Ιωάννης                                                                Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη

ΠΗΓΗΑυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.