ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
              
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
             ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
          
  
      EΥΧΕΣ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ
      
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι
Η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη προκλήσεις για όλους μας. Θα χρειαστεί υπομονή, δύναμη, παραγωγική διάθεση και επιμονή. Παρόλα αυτά ως Έλληνες Αστυνομικοί και μέλη της Ι.Ρ.Α. γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτά τα διαθέτουμε. Ήρθε η ώρα που πρέπει να αξιοποιηθεί η εφεδρεία αυτών των αρετών και θα αξιοποιηθεί.
Για το καλό της Ένωσής μας ,της ανάδειξης του λειτουργήματός της, αλλά και της ανάτασης  του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ. μέσω του “servo per amikeco”.
Άρα δε μπορώ να ευχηθώ για κάτι που ήδη έχουμε σαν άτομα , ένστολοι πολίτες αυτής της υπέροχης χώρας και μέλη της ιστορικής πλέον Ι.Ρ.Α.

Θα ευχηθώ λοιπόν το έτος 2014 να ζήσουμε αμέτρητες μικρές καθημερινές χαρές που είχαν αρχίσει να εκλείπουν από τις ζωές μας , καθώς επίσης να είναι έτος ειρήνης, αγάπης, κοινωνικής  και συναδελφικής συνοχής, δημιουργίας, προσωπικής και οικογενειακής επιτυχίας για όλες και όλους σας.
Με σεβασμό ,αγάπη και εκτίμηση.
Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Περράκης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.