ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ipa_karditsa@yahoo.gr

Καρδίτσα, 27 Απριλίου 2014


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
ΘΕΜΑ:  «Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στην Καρδίτσα»
          Την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014, διοργανώθηκε από το Δήμο Καρδίτσας ένας μεγάλος αγώνας μπάσκετ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά αναγκαίων αγαθών για τις άπορες οικογένειες της Καρδίτσας. Αντίπαλοι η ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Καρδίτσας. Η τοπική μας διοίκηση δέχτηκε πρόσκληση από τους διοργανωτές να λάβει μέρος στη σημαντική αυτή εκδήλωση, ανοίγοντας τη βραδιά με ένα δικό μας αγώνα. Εμείς, με τη σειρά μας, απευθύναμε πρόσκληση στην τ.δ. Μαγνησίας και ο τρίτος μας αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στους τελευταίους εννιά μήνες ήταν γεγονός. Ταυτόχρονα η τοπική μας κινητοποιήθηκε άμεσα και η συγκέντρωση χρημάτων, αλλά και τροφίμων για τις άπορες οικογένειες ήταν εντυπωσιακή.
         Μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ εμφανίστηκαν στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Καρδίτσας. ΠρέλεβιτςΓαλακτερόςΡεντζιάςΓιαννούληςΛιαδέλης…
και πολλοί άλλοι ήταν εδώ και με την απλή παρουσία τους έδειξαν πόσο μεγάλοι αθλητές είναι. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θεαματικά και το κλειστό γέμισε ασφυκτικά, ενώ από τα –θετικά- σχόλια που ακούστηκαν νιώσαμε δικαιωμένοι για την προσπάθεια μας. Στη συνέχεια οι ομάδες των τοπικών διοικήσεων Καρδίτσας και Μαγνησίας απόλαυσαν μια πανδαισία τοπικών γεύσεων και στο τραπέζι έπεσαν, εκτός από τα λουκούλλεια εδέσματα, πολλές ιδέες για νέες, κοινές, δράσεις. Το σκορ στις μεταξύ μας αναμετρήσεις διαμορφώθηκε στο 1-2 και έπεται συνέχεια….
           Ευχαριστούμε θερμά την τ.δ. Μαγνησίας που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας, τον Δήμο Καρδίτσας και τον Δήμαρχο κ. Κώστα Παπαλό, καθώς και τον εμπνευστή και οργανωτή της εκδήλωσης, καλαθοσφαιριστή κ. Κώστα Τσέλιο, ο οποίος στο περιθώριο της εκδήλωσης συμφώνησε να είναι ο προπονητής της ομάδας μας κατά τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Αθλητική ένωση Αστυνομικών – Παράρτημα Βόρειας Ελλάδας τον Μάιο στο Κιλκίς.
Servo per amikeco
‘Υπηρετώ δια της φιλίας’
                     Ο                                                                                              Ο
        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος                                                            ΓΟΥΣΙΑΣ Νικόλαος     

         


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.