ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣ: 1) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ I.P.A.
          2) ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ IPA ΧΩΡΑΣ

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 002/2014

Θεσσαλονίκη 16-01-2014
Συνάδελφοι. Αγαπητοί φίλοι.
Σας ενημερώνουμε ότι ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ της Τοπικής μας, είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς πολλές Τοπικές Διοικήσεις, αλλά και μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος, έχουν στείλει μέχρι τώρα τις φωτογραφίες τους, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στα γραφεία μας, προς θαυμασμό των μελών μας και οι οποίες επίσης έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα μαςwww.ipathessaloniki.gr
Φωτογραφίες, μας έστειλαν μέχρι τώρα οι ακόλουθες Τοπικές:
1) ΣΑΜΟΥ, 2) ΞΑΝΘΗΣ, 3) ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, 4) ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, 5) ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, 6) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, 7) ΠΙΕΡΙΑΣ, 8) ΗΛΕΙΑΣ, 9) ΧΙΟΥ, 10) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, 11) KΙΛΚΙΣ, καθώς και τα Μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος, ΠΑΠΑΣ, ΔΕΛΛΑΣ, ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ.
Μετά και από τα “πολύ επαινετικά” σχόλια του Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος IPA που συνεδρίασε στις 9-1-2014, και τους ευχαριστούμε, η Τοπική μας, αναζήτησε και πέτυχε την δυνατότητα διάθεσης επιπλέον πέντε βραβείων αξίας 200 ευρώ έκαστο. Περιμένουμε και την συμμετοχή των υπολοίπων Τοπικών Διοικήσεων και Μελών του Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος.
SERVO PER AMIKECO
O Πρόεδρος                                        Ο Γ. Γραμματέας

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας                       ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.