Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ι.Ρ.Α. Χανίων με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας ιστοσελίδας της Τοπικής μας Διοίκησης μας,  που δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την καλύτερη δυνατή παροχή πληροφόρησης των κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων της. 
Αντίστοιχα, έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί ήδη  και η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Ι.Ρ.Α. Χανίων  jan Perri (ipa chania region)  στο Facebook., την οποία χειρίζεται αποκλειστικά ο υπογράφων. 
Οι σελίδες αυτές αναφέρονται αποκλειστικά σε θέματα που αφορούν τις δράσεις της Τ.Δ. Ι.Ρ.Α. Χανίων και την προσπάθεια  μας να ενημερώσουμε τους νέους συναδέλφους  αλλά και τους συμπολίτες φίλους μας τι είναι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών  τι πρεσβεύει και τι προσφέρει  σε κοινωνικό ,πολιτιστικό επίπεδο, και Υπηρεσιακό επίπεδο.
Σας καλούμε λοιπόν, να επισκεφτείτε το site  www.i.p.achania.gr και να κάνετε like στην ιστοσελίδα μας στο Facebook, ώστε να παίρνετε τις ενημερώσεις μας.. 
                                       SERVO PER AMIKECO
                                        «Υπηρετώ δια της φιλίας»

                                ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
  Ο  Πρόεδρος                                                                                    Η Γενική Γραμματέας
Περράκης  Ιωάννης                                                               Αικατερίνη Σχοινοπλοκάκη
6981420346                                                                                 6937126663

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.