Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας την Παρασκευή 31-12-2016, και συγκεκριμένα στο γραφείο του Διευθυντή Αστυνομίας  Μαγνησίας Ταξίαρχου Ιωάννη ΤΟΛΙΑ πραγματοποιήθηκε μια σεμνή τελετή, στην οποία η Τοπική μας  Διοίκηση προσέφερε στην οικογένεια του συναδέλφου ΔΡΑΓΑΤΟΓΙΑΝΝΗ Χρήστου, ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο συνάδελφος Χρήστος ΔΡΑΓΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, τραυματίστηκε σοβαρά, συνέπεια τροχαίου ατυχήματος και από το χρονικό διάστημα εκείνο έως σήμερα, νοσηλεύεται στην οικία του μη μπορώντας να ανταπεξέλθει από μόνος του στις βασικές του ανάγκες..

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την πώληση έργων τέχνης, κατασκευασμένα από Αστυνομικούς της Διευθύνσεως μας, τα οποία προσέφεραν αφιλοκερδώς για φιλανθρωπικούς σκοπούς και εν συνεχεία αγοράστηκαν από μέλη των οικογενειών των αστυνομικών στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.                                  Το χρηματικό ποσό παραδόθηκε στη σύζυγο του συναδέλφου, από τον Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας Ταξίαρχο Ιωάννη ΤΟΛΙΑ, ο οποίος ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας  του, την εξέλιξη αυτής και την διαβεβαίωσε πως η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και το προσωπικό αυτής θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

Στην σεμνή αυτή τελετή συμμετείχαν, επίσης: ο Αστυνομικός Διευθυντής  Βασίλειος ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας – της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Στέφανος ΚΑΡΚΑΛΗΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.