ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 179 Τ.Κ. 38 221 ΒΟΛΟΣ
ΤΗΛ. 24210 26111
email: ipavolos@yahoo.gr   FACEBOOK: IPA Magnesia

                  https://ipamagnesia.blogspot.gr 


Βόλος 27-4-2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

             Την Πέμπτη 24-04-2014 στις 17.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας,  η  Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας (I.P.A.) της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων μετά από πρόσκληση της  Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας, συμμετείχε στον φιλανθρωπικό  αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων «Βετεράνοι Διεθνείς» και «Βετεράνοι Καρδίτσας», ανοίγοντας την εκδήλωση με αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων των δύο Τοπικών (I.P.A.Καρδίτσας-I.P.A.Μαγνησίας).
 Σκοπός του αγώνα ήταν  η συλλογή τροφίμων και χρημάτων τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Καρδίτσας. Με τη λήξη του αγώνα δόθηκαν από τον Δήμο Καρδίτσας αναμνηστικά συμμετοχής.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε ότι, με τους βετεράνους συμμετείχαν…
πολλοί γνωστοί παίχτες, όπως Πρέλιεβιτς, Ρεντζιάς, Λιαδέλης, Γαλακτερός, Γιαννούλης και άλλοι, βοηθώντας με την παρουσία τους, σε αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα και ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε γεμίζοντας το Κλειστό Γυμναστήριο.

Στο καθαρά αθλητικό κομμάτι και χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη σημασία, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Τοπικής μας.
Ευχαριστούμε θερμά την Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας για την φιλοξενία και δεσμευόμαστε για ανταπόδοση στο άμεσο μέλλον. Επίσης της ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Βορείου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Κιλκίς.
Παρακαλούμε το Εθνικό Τμήμα και την Τοπική Διοίκηση Θεσσαλονίκης για την δημοσίευση του στα περιοδικά, μαζί με το φωτογραφικό υλικό που αποστέλλεται συνημμένο.
SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της Φιλίας)

              Ο  Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας

        ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                      ΠΑΓΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.