Την 9-9-2013 ο Πρόεδρος της IPA Θεσσαλονίκης κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ηλίας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος επισκέφτηκαν την Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, όπου είχαν πολύωρη συνάντηση με τον Δ/ντή της Υπηρεσίας Ταξίαρχο κ. ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟ Κων/νο και άλλους Αξιωματικούς και συναδέλφους. Στην συνάντηση με τον Δ/ντή της Δ.Α.Ε.Θ., συμμετείχαν και τα στελέχη της Συνδικαλιστικής Κίνησης ΣΕΑΘ κ.κ. ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος και ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ Ιωάννης.

Από τον Δ/ντή της Υπηρεσίας, Ταξίαρχο κ. ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟ Κων/νο, έγινε ενημέρωση για όλα τα θέματα σχετικά με την Υπηρεσία αυτή και τόσο ο Πρόεδρος της IPA Θεσσαλονίκης, όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ε.α. Θεσσαλονίκης, εξέφρασαν την πλήρη συμπαράσταση στο προσωπικό της Υπηρεσίας αυτής.
Επιπλέον, από τον Δ/ντή της Δ.Α.Ε.Θ. Ταξίαρχο κ. ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟ Κων/νο, μας έγινε γνωστό ότι στο εστιατόριο της Υπηρεσίας αυτής, γίνονται δεκτά και παιδιά συναδέλφων που προέρχονται από άλλους νομούς της χώρας και σπουδάζουν στην Θεσσαλονίκη. Το κόστος σίτισης των παιδιών είναι 4 ? ημερησίως (μεσημέρι-βράδυ), ενώ επίσης όλα τα παιδιά αυτά θα έχουν πρόσβαση και στο κυλικείο της Υπηρεσίας, αλλά και στο πρατήριο αυτής. Η Δ/νση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης έχει έδρα στην οδό Κατσιμίδη 8, πολύ κοντά στα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης.
Όσοι συνάδελφοι από άλλους νομούς ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο συνάδελφο της Δ.Α.Ε.Θ. κ. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ Ιωάννη στα τηλέφωνα 2310-886814 και στο κινητό 6977880027.
SERVO PER AMIKECO
Ο Πρόεδρος της Τ.Δ. IPA Θεσσαλονίκης
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.