ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
       Σας ενημερώσουμε ότι το «Χριστουγεννιάτικο bazaar»ρούχων, τροφίμων και παιχνιδιών, που διοργανώθηκε από την Τοπική μας,  σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, το χρονικό διάστημα από 5-12-2013 έως 23-12-2013, στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα την 23-12-2013 παραδόθηκαν από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κ. ΤΑΜΒΑΚΗ Γεώργιο και τους Αστυνομικούς Διευθυντές κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Βασίλειο και κ. ΤΟΛΙΑ Ιωάννη, τα συγκεντρωθέντα αντικείμενα στο Ορφανοτροφείο Βόλου,
όπου γίνανε αποδέκτες των εγκάρδιων ευχαριστιών τους. Μας γεμίζει ικανοποίηση  και περηφάνια η άμεση ανταπόκρισή σας και ανιδιοτελής προσφοράς σας και σας ευχαριστούμε θερμά για την πράξη σας αυτή. Με τις καλύτερες ευχές μας, για τον καθένα σας προσωπικά αλλά και για την  οικογένεια σας, σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
SERVO PER AMIKECO
(υπηρετώ διά της φιλίας)
                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΚΑΡΚΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ                                ΠΑΓΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.