ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
                                                       Βόλος 29 Μαρτίου  2014
            ΠΡΟΣ: ΟΛΑ  ΤΑ  ΜΕΛΗ  ΤΗΣ  Τ.Δ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ /Δ.Ε.Α.
                          

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Εκλογές για Νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
                     
  Αγαπητοί  Συνάδελφοι,
             Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014  και  10.00 ώρα έως και 15.00 ώρα, στην  αίθουσα  ενημερώσεων στον 5οόροφο της Α.Δ. Μαγνησίας (οδός Ι. Καρτάλη αρ. 69),  θα πραγματοποιηθούν  εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου της Τοπικής  Διοίκησης  Μαγνησίας / ΔΕΑ.
Ενημερώνουμε ότι, για τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εκλογές ως υποψήφιοι, η κατάθεση της αίτησης υποψηφιότητας,  λήγει την 1 Απριλίου 2014.
Απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα, ή, ταυτότητα μέλους της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.
Σημείωση :. Για  τα  εν  αποστρατεία μέλη  μας  θα  γίνονται  εισπράξεις  συνδρομών  την  ημέρα  της εκλογικής διαδικασίας.
SERVO  PER  AMIKECO

ΓΙΑ  ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.